Ben sizi hedef alarak yazmadım hocam, göz gezdirirken tanıtım yazısı gördüm nickinize dikkat etmemiştim.
Aslında doğal göstermeye çalışırkende, otorite sağlama çalışırkende manipüle ediyoruz. Web2.0 da iyi otorite sağlamakta gözlemlerime göre. Hem anchor text seçeneğide var. Bunu da kaliteli göstermek için yapılan ufak çalışmalar o kadar göze batmaz bence.
Bunun dışında ise imleme v.s kaliteli olması gerekiğini de söyledim zaten.
Pekiştirme için teşekkürler, saygılarımı sunarım..
Hiçbir gerçek kullanıcı web 2.0 profil açıp "Ana sitenize manuel olarak web2.0 linkleri kasın, web2.0 linklerini kaliteli 15-20 siteden imleyin." açtığı profili imlemez ya da pinglemez. Diğerler dediklerinize katılıyorum. ücretsiz çözebilmek için alternatif ama bu adam footer ya da farklı yolla doğal olmayan en küçük hatada başa döner. riske atmaması içinde kesenin ağzını azıcık açsın tanıtım bence.(İmleme paketi, ya da forum profil gibi şeyler filan alırsa da paraya az kıyıp günlere yaydırıp doğal göstertmeli.)
Ben riske atmamak için tanıtım yazısı dedim. Ama aslen aynı kapıya çıkıyor.
Bu tarz sorun varsa bir şekilde diğer link kayıplarını manuel göstererek (olabildiğince) desteklemeli. Ana fikir bu aslen.
Yeni domaine vs gerek yok full spam içerik, full backlink çöplüğüne dönüpte şu an kurtarıp 5. sıraya çok önemli kelimelerde getirdiğim kurumsal örnek verebileceğim siteler var. Aşağı yukarı yukarıda anlattıklarımı uyguladım.