ebulfeth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zaten k12 siteler haric diğerleriyle icerikelrimiz tutuyor onda sorun yok.İkincisi dogallık nedir anlayamadım millet bunlar icin paralar döküyor hatta tanıtım yazısına bile 30 tl veriyor bize ise böylesi hos bir teklif geldi kardeslerimizden ( webmaster ) bizde olur dedik.Size ise sadece danıstık olurmu olmaz mık diye.Google evet cok büyük bir olaydır amenna ama hala hacklink gibi olayalrın önüne gecemeyek kadar,çöp siteleri engellemeyecek kadar bir ilerlemesi olmadıktan sonra bizde onalr gibi olmayıp ama desturuna göre iş yapıyoruz.Sonucta bir yerden link almak işi varmı ticareti yapılıyormu bizde gönüllü kardeslerimizin ricası üzerine böylesi birşey yaptık.Umaırm anlamıssınızdır hocam.Sizi yadırgamıyorum böylesi bir cevabnınız icin mantıklı bir nasihat fakat sizin kafanızdaki fikkir ile bizim yaptıgımız eş deger değil sadece bunu anlatmak istedim.Vesselam

Emmi backlink alınmaz verilir.

Nasıl işler bu sen bir proğram yaptın, eklenti çıkardın, tema yazdın yaptın işte birşeyler bu milletin ilgisini çeker, sitesinde, bloğunda, sayfasında, profilinde bahseder ve bunların %80'i link verir detayları inceleyin, demo vs diye yani buna backlink denir.

Hacklink bile bile kanser olmaktır kaner hastaları çok yaşamaz o nedenle hacklink yapılan siteyide sahibi eli ile zehirlemiştir. Çok fazla yaşamaz.