Hocam gecen senin konuna birsey yazdim artik uslubumu degistirip yazacagim bende...

gov.tr ve k12 siteler durup dururken link vermez, hani bunun helali harami? edu universite domain uzantisi, hangi universite kimin sitesine niye link versin? gov.tr devlet resmi uzantisi, link vermesi ne kadar yasal olabilir? -baska bir degisle, sence helal midir bu?- Sen inaniyomusun o linklerin oraya helal yoldan eklendigini?
Alıntı
Şimdide 30-40 adet k12 site var onlardan da prli olanlardan iki üç tanesini ekletcez inşallah
hocam oyun oynamayin ya valla oyun oynamayin... Belki 2-3 ay once imzanizda film izle diye site linki de vardi, gittigimde siteye "abcdef" filmi izle diye basliklar var, girdigin zaman fragman yayinlanmis birakilmis.

allah kitabi agizinizdan dusurmuyosunuz, gov backlink k12 backlink, -simdi adresi soyleyin, oyle birsey yoktu diyebilmenize karsilik oalrak, elimde ispatim yok, ama anlasilacagi dilde "Allah sahidimdir" - film isimlerini hd izle, 720p izle, bilmem ne filmi izle deyip girilmesi ne kadar etik, -film siteleri zaten helal degil- hadi onu gectim, izleme amacli gelen kisilere fragmani gosterip, ne film gosteriliyor ne birsey, kandirmacadan ve alay etmekten baska birsey degil. Bu ne kadar dogru vesselam...

Uzun zamandir gozume carpiyor, yazdim bende...

Not: kim ne yaparsa yapsin, ister edi backlink alsin, ister googledan backlink alsin, ister film sitesi acsin ister xxx acsin, beni rahatsiz eden boyutu allahi, kelami da bu konualrin icine sokup durmak, hosuma gitmeyen konu bu, o yuzden herkes ozgur oldugu gibi bende ozgurce fikirlerimi dile getirmek istedim. Yoksa, kimseye karismaya hakkimizin olmadigini ben de biliyorum, haddim de degil, ama sadece ve sadece yazmak istedim, hepsi budur.