Gel sen söyle benim cesaretim yoktur bilgi yarıştıracak kadar, karşısında konuşabilirim diyorsan gel, yol paranı da karşılayayım misafirim ol.
Bunun çok büyük bir bilgiyle alakası bile yoktur orta öğretim veya lisede gördüğün din dersi ile bunu bilirsin. Ve teknoloji gelişti öğrendiğin kişiyi sanal ortamada çağırabilirsin hatta çağırmada gerek yok senin için internette şunu buldum ister okutursun ister ekler beni skypeden ben bulduğum ayetleri o arkadaşa yollarım.
Kıyametin ne zaman kopcağını Allahtan başka kimse bilemez. Cenab-ı Hak, peygamberler, veliler, melekler dahil hiçbir yaratığına bildirmemiştir. Kendisine saklamıştır. Bu hususu Kuran-ı Kerim açıklamaktadır.
(Resulüm) Senden Kıyametin ne vakit olacağını soruyorlar. De ki: Onun bilgisi ancak Rabbimin yanındadır. Onu, vaktinde Allahtan başka kimse açıklamaz. Kıyamet hatırası göklere de yere de ağır basmıştır. O size ansızın gelir. Sanki sen onu bilmiş de (saklıyormuşsun) gibi sana soruyorlar. Onlara de ki: Onun bilgisi ancak allah katındadır. Fakat insanların çoğu bunu bilmezler. (Araf Suresi 187)