Bu arkadaşdan 04.04.2013 tarihinde msn de ve tel ile görüşme sonrasında script için sanalpazar üzerinden alım yaptım almadan öncede 100tl harcayıp host ve domain aldım neyse bilgileri verdik ertesi gün kurulum yaptı resimler çıkmıyor die hostda sorun var die msj attı baktım resimler çıkmıyor hostla görüşün gd libary de sorun var diyin filan dedi neyse host mesaj attım adamlar hostda bişey bulamadı script de sorun var dedi bende ilettim arkadaşa oda döndü şuan birkaç yere kurdum hiçbirinde sorun yok neyse birdaha kurum filan dedi bakim neyse böyle 1 hafta geçti olmadı dedi host u değiştirilelim filan dedi bende yeni aldım birsürü para verdik sorunu çözdürürüz dedim sinirlendim hostculara kızgın bir ifade ile host da bir daha msj attım olmuyor sıkıntı hosta script de sorun yok die arkadaşa günveniyoruz ya adamlar geri döndü scriptin PHP 5.30 sürümünde bulunmayan kodları çağırdığından resimler çıkmıyor eregi kodundan sorun çıkıyor dedi neyse döndük arkadaşa bak bu koddan dolayı oluyormuş dedik gene ne alaka bu script 5.4 da bile çalışır şudur budur filan o sıra host isterseniz siteyi PHP eski sürüm host a taşıyalım dedi bende mecbur kabul ettim iş olsun die neyse taşıdılar hostcuların dediği gibi script çalıştı o sırada sanalpazar satış iptal oldu gittigidiyordan açtım alımı ordan yapın script i eksikleri hazır hazırlıyım işibitsin dedi neyse tamam dedik gittigidiyorüzerinden aldık 12 Nisan 2013 saat 8:30 script hazır olacaktı neyse o ğünde olmadı ertesi gün oldu arkadaş ortada yok 3 gün filan geçti yok ortada yanlız r10 dan konturol ediyorum arkadaş r10 giriyor ama msn filan açmıyor gittgidiyor son günü ilana kargo bilgisi giriyor parayı alabilmek için hala ortada yok tele cevap vermiyor msaj atıyorum dönmüyor msn e bakmıyor onay vermek içi 3 gün daha bekledim belki geri döner filan diye tık yok gittigidiyor a mesaj attım satışı iptal ettirdim.
20 Gündür boşu boşuna uğraştırdı para harcattı bu gibi adamlara ne denir bu forumdaki arkadaşların karar vermesini istiyorum.

Ayrıca MSN konuşmalarını ve diğer bilgileride yayınlaya bilirim inanmayanlara.

ARKADAŞIN gittigidiyordan mesajı.
Kötü niyet ile alakalı herhangi hiç bir sey yoktur kendisinin ticaret rekoru yuksek birisidir ben satış iptal olmasın diye son gun oldugundan kargo girdim zaten teslim edemedim kendiside iade verdi sonuctas bir ticaret var kimseyi kanırma gibi bir sey soz konusu bile değildir asla da olmaz olsa zaten neden bu platformda satış yapmayı tercih edeyim.