Haretic nerdeyse 1 ay öncesinin konusunu hortlatmışsın
Yazdıktan sonra farkettim. Boşa yazmış olmayayım bari benzer sıkıntı yaşayanlar yazdıklarımı uygulasın

Mail atmakla filan çözülmez. Yapacak fazla bir şey yok bir kere farkedilmişsiniz.
Oyun bitti kısaca.

Backlinkleri kaldırıp tekrar değerlendirme isteği gönderin. Sıralamada backlinkler kalkınca özgün içerik girin spam kısımlar varsa temizleyip; aşırı gerileme olursa aynı backlink değerlerine ulaşana kadar kaliteli sitelerden tanıtım yazısı alın. (zamana yaymazsanız olmaz. bir anda 3 gunde 30 tanıtım yazısı ile olmaz)

Atıyorum 30 farklı cclacss ip den backlinkin varsa sen 30 farklı tanıtım yazısını her güne 1 tane yayarak al.(yazılar her tanıtımda özgün olsun.)

Bu yani.

30 tanıtım yazısını metin olarak yazdırman: 150 kelimex30: 45TL
30 tanıtım yazısını orta kalite sitelerde yayınlatman ortalama: 200 tl

250 TL gibi bir tutara mantıklı adım atarsan siteyi 1 aya kurtarırsın.

Birde tanıtım yazıları amatörce yazılsın ara ara imla hataları olsun + http://www.siten.com gibi eklemeler yapılsın.(Hepsi anahtar kelimeye verilmiş olmasın) Tek ana sayfana değil alt sayfalarına da link çık. Her yazıdan 3 link değil kiminde 2 kiminde tek link çık vs vs.

Bol bol içerik güncellemesi, sitene özgün içerikler, footer backlink olayına da bana kalırsa o domain ile girme. Yani kurtulursa bence üstteki gibi kurtulur. Ya da ben olsam böyle yapardım diyeyim.

Bir şekilde kaldırdığın backlinklerin yerine alacağın tanıtım yazılarını googleye yedirip eşdeğer tutmasını sağla (Tanıtım yazıları yazılınca pingleme vs işlemi yapma ya da yaptırma yazı aldığın sitelere. Doğal olarak bulsun google kendisi)