Zeysat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalmış oluyorsun. bence anladıklarını okuduklarını kendin özetlersen tamamen özgün bir makaleye çevirebilirsin. ama çaldı derlermi verdiğin örneğe bilmiyorum. ama google sıralamalarında altlarda olacağın kesin yukarıdaki örneğin ile.
hocam zaten aynen dediğin gibi yapıcam, yani yazıyı okuycam diyelim yazının özünde bursa'da yeni açılıcak 2 tekstil fabrikasından ve burda üretilen ürünlerin çin'e ihraç edileceğinden bahsetmiş 6 kelimelik bir başlık ve 300 kelimelik bir makale ile

ben başlık'ta dahil olmak üzere yazıyı %100 değiştirip sadece " bursa'da yeni açılıcak 2 tekstil fabrikasından ve burda üretilen ürünlerin çin'e ihraç edileceğinden " bahsedicem ama tamamen yeni ve farklı bi yazı ile

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:47:41 -->-> Daha önceki mesaj 04:46:32 --

by_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi yorumu katarsan sıkıntı çıkmaz, aynen kopyalayıp alırsan dergideki departmanlara göre değişiyor.

Ben bazı dergilerden uyarı aldım, (Log, ve Chip) bazılarından almadım. Bazı dergilerin bilişim departmanı da oluyor sürekli kontrol ediyorlar, bazılarının olmuyor sıkıntı çıkmıyor.
aynen kopyalama kesin bir şekilde yapmam, sadece bahsedilen konuyu alıp kendim baştan oluşturucam ama haberi dergiden öğrenmiş oluyoruz sonuçta