depresanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bulgaristanlı arkadaşlarının bir oyunu olmasın? zamunda.se yi açıp zaytungçuluk yapıyor olabilirler
yok hocam kac yıllık arkadaslar ne oyunu yapıcak

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:37:38 -->-> Daha önceki mesaj 01:33:23 --

Alıntı
2013/04/17 - söylentiler ve bir şaka vardır - Zamunda bize çalındı. Bu Sazirame ironi, ve zaman içinde bu konuda başarılı şakalar usmihvame, ama şimdi komik değil.
dış saldırılara karşı uzun savunma, ama kendimizi bakmak için başarısız oldu - neredeyse bizi öldürdü bir hata, ve hangi . uzun iade edilir
e-posta erişimi olan ara yönetici olarak 4.11 - ve etki alanı Zamunda.net başka sahibine transfer başardı olduğunu. Yönetici ayrıca Zamunda'nın sunucularına en yüksek seviyesinden erişimi vardır ve makinelerde tüm veritabanını kopyalayın. Kopyalama kademeli ve eski sunucu ve yedekleme imha tam silme içinde 04.14 karşı 13.04 biter. Sitenin bu yakalama neredeyse bitiyor. Yönetici - Bu TOP silmek için moderatörlerin kaynaklarına erişim askıya kalır. Sonu
belli bozuklukları başka bir istikrarsızlık ve başında bir izlenim bırakıyor tek şey atfedilen hiçbir şey değişmez, ile parlaklık önemli konularda sayısız Mesajları olan sitesi "Yazar - bilinmeyen" olarak yöneticiler tarafından silindi.
Yani Şimdi, hiç kimse resmen yedek biliyor. Zamunda ekibi 14.04 tarihinde erken saatlerde fark, ama bunu yapmak için çok geç ne olursa olsun
atanan sitesinde ilk bakışta her şey normal olmasına rağmen, sorular hala özellikle bazı "ekstra" dahil sonra, ortaya çıkan ekibi şiddetle karşı olduğu bilinmektedir. Bu değişiklikler mantıksız sorular neden ve son olarak çalıntı Sitedeki forumda uploader'inde gaspçı konu ve fikir koymak: Arası ? nasıl oluşturduğunuz bir şey çalmak veya kesmek olabilir, Merhaba arkadaşlar, ben size sormak istiyorum "iman birçok bir süre içinde sitenin yönetimi memnun. herkese zorunda olmadan nachalnicheskoto davranış cabası. İnsanların size yararlanmak bir grup sevmiyorum. sitenin boşa fırsatları sevmiyorum. olsun ikna nasıl orada bu bir yalan olduğunu söyleyebilirim tam ve fırsatlar azz çalışmak hiçbir şekilde bu makine yollar. ve sorunsuz çalışma yollarını yüzlerce vardır. Az neler oluyor olduğunu şüphelenmek için , yerine. farklı bir fikir sitesi çökmesine ve. daha önce olduğu şarj mümkün kesintileri ve sorunları tam olarak uygulanabilir olduğunu, ama yakında tarih olacak. Sürekli sürtünme upload / Ben can sıkıcı daha sanırım, öyle Yukarıda bir şeyler bırakın! bu sorunu çözmek için yollar aslında var ne kadar açıkladı ve ellerimizi seçerim. " Yani destek aramaya çalışırken, ne yaptığını kabul, pratik bir şaka oynadı. Desteği yok! Yükleyiciler, VIP ve tüketiciler mesajları ve atanan sitesinden çekilme kitle alışverişi başlar. Çeviri siteleri kategorik çalıntı Zamunda durmak kendi alt reddediyorum. Bunlar sonun başlangıcı ve kısa mesaj gönderme yasağı da dahil olmak üzere tam anlamıyla şizofrenik kısıtlamalar, empoze neden olur. Tüm kullanıcılar için kişisel sistem mesajları ile eşi görülmemiş bir "spam" başladı gerçeği gizlemek için tam hayal kırıklığı bakın. Ve gerçek Zamunda alanı ZAMUNDA.SE iyimser Zelka.org en küllerinden geri olmasıdır. Neyse ki, eski meslektaşı ara taban başka bir yerde yazılı olduğunu bilmiyor. Bu kadar yıkım Alanı., Daha da zor dün geri yüklemek için, bize izin verdi son için teşekkür ederiz. Takım
google translate ıle cevrıldı