canberk123can adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanışlı bir telefon çünkü. Ben Galaxy Gio kullanıyorum her gün şarjda telefon.
Hocam ztn hergün şarja takmaya alıştık cok problem yaşamam o konuda

knwarez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
One X kullanicisi ve htc manyagi biri olara sunu soyleyebilirim. One gorup gorecegim en iyi telefon olacak sanirim. Tasarimindan kamerasina, sesine, islemcisine kadar herseyiyle ustun bir telefon. 2300 mah batarya ile geliyor ki buda aksama kadar rahat rahat kullanmanizi saglar. Kamerasinin dusuk pixel olduguna bakmayin. Yeni bir teknoloji kullanildigi icin boyle. Yani normalde 12 mplik kameralardan daha kaliteli resimler cekiyor. Ayrica ekrani suana kadar kullanilmamis pixsl yapisina sahip. Htc ONE adi uzerinde ben baskasina bakmazdim.

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hocam kamera yönünden telefonu incelediğimde şu halde kamerasının çok iyi olduğu söylenemez RENK ayırt etme yönünden.
Işığı emme yeteneği, Ultrapixel teknolojisi sayesinde net bir görüntü elde etme beceresi yerinde ama Renkleri özellikle video modunda çok fazla iyi gösteremiyor malesef
Kafamı karıştıran en büyük sorunu bu. Eğer güncelleme ile bu sorunu düzeltirlerse hiç bir eksisi olmayacak gibi..