arkadas, ne icerde yatmasi, ceza cekmesi, turkiye'de yasiyoruz.
gecmis olsun, adsense ekibine kimliklerini hesap bilgilerinizi fax cekersiniz sifirlama ihtimaliniz var, ama onun disinda cezaymis falan unut bunlari yani. sifrenizi calan kisiden alamazsaniz, dedigim gibi kimlik bilgileri dogrulamasi ile sifre yenilenebilir.
daha onceden telefon ile kimlik dogrulamasi...vs gibi seyleri yapmak gerekiyor google hesaplarinda, o zaman bu sorunlar ortadan kalkiyor. ayrica baskasinin evindeki bilgisayardan neden bu kadar onem verdiginiz adsense'e giris yapiyorsunuz, bir de chrome kullaniyorsaniz, gizli pencere de..vs neden girmediniz ?
ayrica anlamadigim bir konu var, gmail ile adsense hesaplarinin ikisi de google accounta bagli degil mi ? bi tarafin sifresi degisirse otekinin de degisiyor dogal olarak.
arkadaşın acemiliğine gelmiş hocam tahmin edememiş çok fazla çakal webmaster olduğunu. O da bu konularda yeni . Hesabın içinde parada vardı. Ben savcılığa suç duyurusunda bulunayım da gerisi kolay. Hırsızın hiçmi suçu yok ?
İkiside aynı hesaba bağlı bende anlamadım nasıl olduğunu.
Bilişi suçuna giriyor hocam şimdi avukat arkadaşlada konuştum. Hesabın şifre değişme zamanı vs hepsi google dan alınır dedi
23 yaşında çocuk ama 2 senesini heba edecek haberi yok.