rootla derken sunucuda zaten root yetkisine sahibim(VDS). firmayı hacklemekse kastınız neden bunu yapayım amaç ne.
firma yetkilisi bunu kafasından uydurmuş olamaz kendisiyle bir husumetimiz , alıp veremediğimiz bir şey yok. benim konu açmamdaki amaç, daha önce başına bu gibi şeyler gelmiş olan varsa yol göstermesi için açtım. ileride birçok kişini başına bu gibi olaylar gelebilir. belki birisi derki sunucu firmasına geç onlar bu gibi şeyleri sorun etmez. o da çözüm olmayabilir belki. şöyle ki: firma umursamadı site sahibi umursamadı ne olacak? mahkeme kararıyla siteyi kapatacaklar. belkide sonuç buna gidecek ama varsa alternatif çözümler ben bunları öğreneyim istiyorum
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:55:51 -->-> Daha önceki mesaj 16:51:29 --
Verimerkezi böyle bir talep yaptıysa aracı firma bunu uygulamak zorunda, 2.uyarıda aracı firmaya fırsat bırakmadan ovh sunucunu tos şartlarına göre kapatıp formatlayabilir.
teşekkür ederim bilgilendirmeniz için o zaman belirlenen içerikleri kaldırıyorum