sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam,

Kısaca bilgim kadar ve bir çok projede yer aldığım ve gördüğüm kadarını size aktaracağım. (Kısaca.)

1- Size whmsonic paneli verirler aldığınız yer ve oradan şifrelerini değiştirebilir, dj ekleyebilirsiniz. Dj k.adları ve şifrelerini o panelden yaparsanız.

2- Otomatik dj olarak adlandırdığımız bot djin ise ftp bilgileri mevcuttur ve oraya giriş yaparak istediğin şarkıları (boyutu kadar örneğin 1gb yer varsa o kadar şarkı gibi.) atabilirsin. Ve Whmsonic panelinden otomatik dj bölümünden etkinleştirebilirsin.

3- Radyo kodu vardır. Size verilecek olan radyo giriş iport şeklinde ayarlama yaparsanız ve whmsonicde flash player, winap, quicplayer vs tarzı dosyalarınızı oradan indirip sitenize koyabilirsiniz.

4- Radyo scriptleri nette ücretsiz ve ücretli olarak bulunmakta yada siz kendi sitenizi tasarlayıp oraya sadece flash radyo kodunu eklersiniz. Tabii ki whmsonicde ki dosyaları atmak kaydıyla.

5- Listenizi falan değişik türde programlar ile canlı canlı çalabilir yada otomatik djye atarak karışık şekilde çalabilir. Bazı programlardan kasıt; Sam2 - Sam4 ve diğer programlardır.

Umarım kısada olsa yardımcı olabilmişimdir.
Cok işime yaradı yorumunuz teşekkürler

PisiPC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerek yok hazır açılmış gayet güzel radyolar var, frekans listesini nette kolayca bulabilirsin.
Kardeşi diyecek söz bulamıyorum sana

hyPerdarKness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eskiden 2 tane radyo sitesi işletirdim, hem yayın yapardım hemde teknik işleriyle ilgilenirdim. Radyo işi eğlenceli, yayın yapması için toparladığınız arkadaşlarınızla uğraşmak baya bir zor. Herkesle anlaşmak kolay olmuyor malesef.

Düşündüğün kadar karışık bir iş değil, herşey basite indirgenmiş durumda önemli olan alacağın radyo hosting seni yarı yolda bırakmasın ve makinaları sağlam olsun, yoksa başına çok iş açılır... (tecrübeyle sabittir)

Ayrıca radyo için script ararsan fiyatı biraz tuzlu ama güzel bir scriptim var düşünürsen pm atabilirsin.
scripti kendim yapmaya karar verdim nede olsa kod ekleyince olduğuna göre standart bir script yazarsam onada eklersem calışa bilir.