byatlantis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuda bilgi göremediysen gözlük takıp tekrar okumanı tavsiye ederim, adam Google ın seo konusundaki uygulamarıyla ilgili kendi tespitlerini paylaşmış, katılırsın yada katılmazsın ama bilgi göremedim dersen buradan güleriz sana. Ayrıca seo sosyal link borsasında yeni bir rakip olarak karşına çıktı diye adamın her mesajını takip edip olumsuz yorum atman da gerekmez. Korkma herkesin rızkını Allah verir.
Kardeş, @Deae; ile ben çok önceden tanışmışımdır. R10 üzerinden. Kendisi de abim sayılır. Ben buradaki kimseyi kendime rakip olarak görmüyorum. Herkesin rızkını verir Allah. Ancak sosyal linkle burası ne alaka dost? Ayrıca @Deae; nin hangi mesajına terslik yapmışım? Nerde takip etmişim? Kendi kendine avukatlık yapma, komik oluyorsun. Rakip olarak görsem imzamı gizlemem post atarken, o kadar mesajın içinde sataşacak yerini buldun yine.

Gerçekten konuda da bir bilgi görmüyorum. Bilgin varsa konuş, ben gelen algoritmalara şu bu diyerek bir bilgi göremedim kusura bakma ama tartışma yaratman gerekmezdi. Ben fikrimi iletirim. Bence yok burada bilgi. Fikrime sataşmak yerine saygı duy. Dediğim gibi, bence yok.

Ekleme;

Alıntı
"Adam Google ın seo konusundaki uygulamarıyla ilgili kendi tespitlerini paylaşmış, katılırsın yada katılmazsın ama bilgi göremedim dersen buradan güleriz sana."
Senden başka sataşan veya güldüğünü iddia eden göremiyorum kardeş, bende paylaşım hakkında fikrimi söyledim. Katılırsın ya da katılmazsın. Burada bilgi var dersen, gülerim sana. Bakınız: []

Kolay gelsin.