Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte Hocam Bunu Anlamıyorum,Hep Farklı Ağızdan Farklı Yorumlar Çıkıyor Hep Kararsız Kalıyorum Şimdi 8350 Alsam Oyunlarda Sıkıntı Çıkarırmı Madem Kullanıyosun Benide Bilgilendir
Kimse üzerine alınmasın, kimse yanlış anlamasın ama bazı kişiler ne yazık ki kulaktan doğma bilgilerle hala ön yargılı davranıyorlar bazı şeyler için.
Ben bununla çalıştığım iş yerinde de karşılaştım. Ben psikopat bi intelciydim. İntel harici asla birşey kullanmaz, kullandırtmazdım. İşim gereği AMD'nin Türkiye Sorumlusu ile görüşme şansı buldum. Kaygılarımı vb. herşeyi anlattım. Bana en son kaç yılında AMD kullandınız, yada en son kaç yılında AMD işlemcinin ısındığına şahit oldunuz dedi. Bende 2009-2010 da gördüm dedim. Yeni yeni piyasaya sunulacak olan Fx 8350 modelini verdi ve 1 ay boyunca test etmemi ve kendisine mail ile dönüş yapmamı istedi.
1 ay boyunca oynamadığım oyun, açmadığım program, yapmadığım işlem kalmadı. Kesinlikle ısınma ile ilgili bir problemim olmadı. Mail attım ve kişiye teşekkürlerimi ilettim. Şuanda da hala 8350 kullanıyorum ve ben kullanmaya başladıktan sonra AMD ye güvendikten sonra 2-3 arkadaşa da 8350 tavsiye ettim. Birisi tam bir oyun canavarı deli gibi oyun oynar Knight, COD, Crysis 3 gibi oyunların hepsini deli gibi oynar ve 1-2 gün gibi kısa sürelerde bitirir. O çocuktan da hiçbir şikayet duymadım. Sorumlusu olduğum birimdeki 10 adet pc de de şuanda Fx8150 ve 8350 işlemciler kullanılmakta. Birgün olsun ısınma problemi görmedim.