yandex'e mi geçsek ne yapsak
Bizim yandexe geçmemizle sence çözülecek mi? İNsanlar google kullandığı sürece sen yandexe geçsen ne olur. Hala Türkiye'de milyonlarca insan google'yi internet zannediyor. 15 yılda Google yeni öğrenilmeye başlamışken yandex rüyasını biz göremeyiz. Torunlarımız belki görür. Yandex iyi bir atılım yapmış olsa da maalesef Google'ye rakip olamıyor. Keşke olsa rekabet bize yarardı. Unutma ki yandex browser yükleyenlerin bile yüzde 70 i Google dan arama yapıyor
konuya gelirsek bir arkadaşta demişki Footer link al düzelsin. Benim 200k backlinkim var. Uzun süredir sabit aldığım yerleri değiştirmiyorum. Belkide 1 yıldır sabit linkim olan siteler var. Dediğin çok saçma kusura bakma.
Benim tahminim algoritma şu günlerde oturmaya başladı. Hala bazı kelimeler günde 20 30 kere yer değiştiriyor. Böyle gitmez sonuç olarak doğru bir sistemi benimseyecekler. Bana sorarsanız şu günlerde panik yapıp radikal kararlar almayın. Doğru yaptığınıza inanıyorsanız sabredin. Algoritma ile alakalı yenilikler olduğu sıralamalardan çok belli. Ancak düzelmeye başladığı da görülüyor. Mutlaka düzene girecektir. Sitelerin en büyük silahı istikrardır diye düşünüyorum. Panik yapıp radikal değişikliklerden kaçının.