merhaba arkadaşlar, bu konuyu derinden araştırdım sonuç olarak, 1 adet vps, toplu mail gönderme programı, mail datası aldım, tabiki günlük milyonları görmüyorsunuz blacklist e girmemek için... ama %70-80 civarı inbox a düşüyor, smtp ile gönderim yapıyorum şuan skıntı yok, vps ne kadar hızlı olursa çok iyi, bide disk yüksek olsun 1 milyon mail atıyosun 100 gb disk doluyor, mail listenizde çalışmayan maillerden dolayı geri dönen mailller diski şişiriyor, farklı bir domain üzerinden farklı bir ip çıkışı ile gönderim yapıyorum, en temiz ve risksiz bu oluyor. maliyetli bir çözüm olsada en garanti çözüm bu (yüksek gönderimler için) .. diyelimki sitenizdeki insanlara göndereceksiniz ;

o zaman linux kullanıcıları için(php) mail headerlerı yada class ları diyeyim piyasada mevcut ama çok denemek gerekiyor çoğu sandbox a düşüyor headerlerı iyi ayarlamak gerekiyor, php ile veri tabanından tek tek okutturup sleep() fonksiyonu ile zaman aralıklı gönderim yapabilirsiniz. Bu da bir çözüm... tek gönderimler falan yapacaksanız örneğin 100 k mail datanız var kampanya falan filan yapacaksanız yardım etmek namına gönderim yapabilirim,

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:37:31 -->-> Daha önceki mesaj 14:31:57 --

LeoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar elimde 2m üzerinde mail adresi var ve ben bunlara her gün mail atacam tabi gunluk 200-300 k atacam ve benim mailler sandboxa düşsün istemiyorum bunun için sunucumu almam lazım bilgi sahibi olan varsa paylaşırsa sevinirim
günlük 200-300k atacaksan 1 vps + 1 domain + 1 ip alman gerekiyor. KEsin çözüm bu... şuan çalıştığım arkadaş vps konusunda uygun fdiyat veriyor ondan ayaralyabiliriz vps ve diğer işlemleri ilgili arkadaş saolsun ama forumda olmayabilir ayda ben bilmiyorum nickini... pm den ulaşırsan yardımcı olayım sana , ben baya araştırmıştım bayaa...