İzlemedim, izlememde. 100 Milyon dolarlık projede olsa, eğer Türk sitelerinde bir Türk'ün hikayesi diye yazışmaları röportajları var ise, ve sitesinde Türkçe'den bir kelime bile yoksa benim için bitmiştir.
Heyecananlara, kullananlara saygım var ama benim için olandan bahsediyorum. Bu gün bakın Azerbaycan'nda, Rusya'da, Japon'yada, Çin'de, v.s vs ulusal sitelere, adamların mutlaka kendi öz dilinde kullanımı vardır.
Olayı öyle bir yere çektiniz ki. Bambaşka ve çok gereksiz bir açıdan yaklaştınız. Dünya çapında bir girişimi böyle saçma bir sebepten ötürü sildiniz resmen. Bu da benim için olan.
Private betadan betaya yeni geçmiş bir projeden bahsediyoruz. Daha bugları ayıklanırken siz dil desteğinden bahsediyorsunuz. Facebook doğru düzgün Türkçe değilken, daha bir tane arkadaşımız Facebook kullanmıyorken koşa koşa üye olmadık mı? Girişimlerde talebe göre eğilim olur. 150 bin rus üyeye rağmen rusça eklenmemiş, birkaç bin türk üye için türkçe neden eklensin. Ki eklenebilir de.
Ben projeyi ve girişimi çok kullanışlı ve faydalı buldum. Webrazzi röportajını kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Girişim hikayelerini her zaman ufuk açıcı bulmuşumdur.