Sayın controlbilişim bulunduğumuz sektör hizmet sektörüdür. Bu sektörde bulunmak yer almak kolay değildir. Ben pek Türk firmalarından ürün almamaya çalışıyorum. Bur da belirtmem gereken konu ise Türk hosting firmalarının kötü olduğu anlamına gelmediğini önemle belirtmek isterim. Ancak lütfen her yoruma savunmacı bir yaklaşımla cevaplamayın. Eğer kurumsal bir firmaysanız, sizi eleştiren ve göklere yükselten yorumlar olacaktır.
Toplum olarak mağlesef eleştiriye açık değiliz. Ben bu konuda yapılmış yorumlara baktığım zaman bir host firması yönü birde müşteri yönü olduğunu gördüm. Hiç bir şeyin bedelsiz yapılmayacağını hepimiz bilmekteyiz. Sponsorluk bir anda akıla gelecek işler değildir. Planlı programlı olarak yapılması gerekir ve genellikle reklam olarak görülür. Yağni siz sayfa reklamı yada sponsor olarak verdiğiniz her paket reklam anlamına gelmektedir. Eğer kurumsal bir firma iseniz ki öyle düşünmekteyim. Sponsor anlamında da olsa müşteri sizi şikayet etme hakkına sahip olabilmelidir. Evet belki ücret ödememiş kullanıcı ancak sizden ücretli bir ürün almayacağı anlamına gelmez değimi. Geleceğe yatırım gibi.
Yukarıda da benim yaptığım yorum ise lakayıtlık anlamında düşünmeyiniz. Ben her işimi yaparken dini inancım gereği duva ederim. Size lakayıtça gelsede bu benim işe bakış açımdır. Çünkü ürün aldığım zaman başıma her türlü durum gelebilir. Parayı öder ürün gelmeye bilir. Açtığım ticketlara cevap verilmeyebilir. Sonuçta bunları yapan pek çok firma var. Sırf servis ücreti almak için çağrılara cevap vermeyen firmalar kişiler bulunmakta. Sektörde doğru çalışıp doğru çalışmayan firmalar mevcut lütfen burda control bilişimi yargıladığımı düşünmeyiniz firmanız hakkında hiç bir düşüncem olamaz çünkü çalışmadım. Ancak okuduğum yorumlar karşısında izin verin lütfen kişisel düşüncelerimizi aktarabilelim.
Sizinle çalışmak dileğiyle
Samsundan Günaydınlar Hayırlı işler