Vay be çok ilginç diyaloglar okudum bir tarafta gözü para bürümüş hostçu arkadaşlarımız diğer tarafta ise sponsor hostunun başına gelen talihsiz durumdan dolayı derdini anlatmaya çalışan arkadaşımız. Ben her zaman yeni bir sunucu alacağım zaman önce şöyle dua ederim allahım bana bu sunucuyu hayırlı eyle anlayışlı bir server admin nasip eyle açtığım ticketlara anlaşılır cevap nasip eyle paypaldan ödeme yapınca sunucuyu çabuk göndermesini nasip eyle amin
Bu diyaloğu buraya eklemeyecektim ancak bu arkadaşın yazısı sebebi ile ekleme ihtiyacı duydum.
www.control.com.tr yi tanımadan abuk subuk mesajlar yazmayalım arkadaşlar.Bizim gözümüzü ne para bürüdü nede farklı düşüncelerimiz var,biz samimi ve çözüme yönelik bir firmayız.
konudaki son mesajım budur.
dublaj adlı üyeden alıntı:
controlbilisim adlı üyeden alıntı:
Biz katı bir firma değiliz,sorunun düzelmesi durumunda sende yedeklerini alabilirsin ve hostingine devam edebilirsin.Ancak konu açtığın için bu şekilde yazdım,günlük 100 tane ticket, 100 tane pm cevaplarken,sorunlarla ilgilenirken birde konun ile ilgilendiğimiz için.Ancak dediğim gibi seninde mağdur olmanı istemeyiz bunu bütün samimiyetimle söylüyorum....
teşekkür ederim sizinde bu konulardan hoşnut olmadığınızı biliyorum fakat sizden isteğim hosting hesabını ve yedekleri silerseniz memnun kalırım iyi çalışmalar