H5PY0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hedefin nedir? Amaç oldukça önemli. L-Carnitine kullanırsan ve iyi beslenemezsen beden -size- olarak küçülme ihtimali var. Bu da skinny diye tabir edilen cılız bir görüntü ortaya çıkarabilir.

Yağlanmalar için L-carnitine kullanmak istiyorsan, biraz bekle iyi kardiyo idmanı ve güzel diyet yap. Yağ yakarsın zaten.

Ne yapmak istediğini açıkça söylersen daha fazla bilgi verebilirim.
Hocam fazla kilolu olmasam da yağ bakımından vermem gereken çok kilo var. Yapılı birisi sayılırım. Yağ varken kas yapıncada görüntü olarak bir şişkinlik oluşur bu yüzden protein tozu takviyesiyle kas gelişiminden önce yağları eritmeyi istiyorum. Kardio kendi programımda da var şimdi L-Carnitine aldım 500mg+500mg 2 tane spordan yarım saat önce alıp koşu,bisiklet vs. yapıp body programına geçeceğim. 2 Ay boyuncada beslenmeme dikkat edip yağları eritmeyi planlıyorum. Başarılı olur muyum sizce?

ANumanSaglam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Protein tozu kilo aldırmasa da 175 boyunda ve 70 kiloysan, kas da yapmak istiyorsan her türlü kilo alman lazım dostum. En azından 75-80 aralığında olman gerekiyor.
Hocam yapılı olduğumdan kilo almaya hiç ihtiyacım yok aksine yağları eritmem gerekiyor.
Crowley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Protein tozu kesinlikle kilo aldırıyor hocam. Neden ilaç kullanmayı düşünüyorsun ki hem ?
Kullanan arkadaşlarım kısa sürede daha fazla gelişti çoğu kişide öneriyor bu yüzden bende başlamayı düşündüm hocam.