defeatle farklı konularda yazdım burayada yazayım olmadı belki birde başlık açarım
sevgili arkadaşlar google tam 10 yıl geriye döndü hatta mübalağasını geri alayım ben 8 yada 9 yıldır uğraşıyorum google / adsense ile.
1 haftadır ciddi denemeler yaptım(hadi *** ordan 1 haftada deneme mi olur demeyin analytics hesapları duruyor) ve %500 başarı sağladım bu konuda ama;
denemelerim blogspot siteler üzerinde oldu 5 günde sektörel kategorilerde milletin 100 hit almak için kıçını yırttığı konularda 5-10k hitler gördüm (iyide adsense aldım) ve bugün deneme bloglar spam denilerek kapatıldı
şuan tr devam eden bir blog var ve sektörel bir grupta an itibariyle hiti 2k
evet google tam olarak şunu istiyor;
kullanıcılar için web sitesi yapın ama içeriğinizi mutlaka zengin tutun
basit düşünüp basit konular oluşturun !? ( her konuda atomu parçalayamazsınız)
100 kelimelik yazılarla bir yere varamazsınız !?
dil kurallarının doğru kullanılmadığı yazılarla bir yere varamazsınız
birde şu spam backlink safsatasından vazgeçin yok imledim yok gümledim bilmem kaç bin link aldım !? alabiliyorsanız adam gibi 3-5 tane alın.
spam bloglardan birinin linkini twitterde otoriter bir hesap paylaşmış o konudan 2 gün içinde 3k hit aldım dikkat edin ben paylaşmadım başka birileri ...
şunu da pas geçmeyin googleden alın ve googleye satın google egoist
her şeyin en iyisine karar veriyor !?
iyi şeylere kendi bildiklerinizle karar vermeye kalkarsanız kendi arama motorunuzu yapmanız ve algoritmasını geliştirmeniz gerekir ?
şimdi buyrun buradan devam edelim...