Bunların hepsi iş yaparim diyip ya yarım bırakan yada kaçanların bahanesi hepsi gerçek uydurma değil :=) daha diğerlerini yazmadım bile liste baya uzun

Msn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yemin ediyorum buna sesli güldüm bu nedir abi ya

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:54:37 -->-> Daha önceki mesaj 13:38:17 --

Ben sabit ADRESİ olan gerektiğinde fatura kesebilecek işletmesi ve sabit telefonu olan biriyim SEN ?

10 TL için suç duyurusu yapıyorum (Gocunacak durumu olan tabiki cevaplamaz)

afedersiniz bu kadar kıl biriyle mümkün değil (Kıl birisi olduğum idasında bulunuyorsun beni nekadar tanıyorsun ? bunları yazmamın nedeni bu forumda adam gibi işini yapan birine raslamam şuan aldığım bir scripttin 20 gündür kurulmasını bekliyorum arkadaş ne telefona ne msn cevap veriyor. Ben kıl mıyım şimdi sabrediyorum hala ama yarin son günü 300TL para için kendini yakmak niyetinde.

Adam çarpmanında bi raconu var forumda iş yaptırmak isteyen kişileri çarpmak için milyontane adam var oda 10TL 20TL için herkes bindiği dalı kesmekte bu ne kadar daha devam eder ? insanlar daha ne kadar yolunmaya sabır gösterecek dürüstler iş yapanlar aralarındaki çürük elmaları temizlemeden kimsenin güveni yoktur bu forumdaki kişilere.

tbyte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ajanslarla çalışın bu kadar kesin ve kati kurallarınız varsa. Kalite ve Hizmete ödeyeceğiniz güzelde paranız vardır.

10 TL için suç duyurusu yapıyorum demişsiniz o zaman kusura bakmayın bu mesajınıza kimse cevap vermez. Güven istiyorum demişsiniz ama siz baştan güven vermiyorsunuz bence.

Çalışacağım varsa da afedersiniz bu kadar kıl biriyle mümkün değil 10 katını da verse çalışmam zaten.

Şansınız açık olsun 30bin - 40bin leri verirsiniz paşa paşa ajanslar yapar her istediğinizi.