Öncelikle geçmiş olsun, bu güzel bilgilendirici konu için de çok teşekkürler.. Sen bilirsin diyerek sana sorayım, konu bizim amca oğlu. Panik atak teşhisi konuldu, her hafta psikologa gidip dertleşiyor. Hap falan da vermişler ama ne kullanıyor bilmiyorum. Çocuğun gecesi gündüzüne karıştı, gece sabaha kadar oturuyor internette facebook-twitter, sabaha karşı yatıyor akşam 6-7 gibi uyanıyor bazen. Arıyorum gel diyorum, veya ben geleyim diyorum; genelde evden çıkmak istemiyor. Üni 3. sınıfta hala, 1 sene sınıfta kaldı ve bu sene de uzatacak gibi. Emsalleri evlendi, iş güç sahibi oldu. iPhone var elinde, bağımlı gibi sürekli onunla oynuyor. Sabah akşam kızlarla mesajlaşıyor, buluştuğumuzda neredeyse yüzümüze bile bakmıyor.
Diyeceğim o ki.. Bir gencin başına gelebilecek en kötü şeylerden birisi hayat dolu kuzenimin de başına geldi. Sana sormak istediğim, bu durum geçecek mi sence? Veya ne bileyim, klasik bir durum mudur?
aynı durumlardan geçmiş birisi olarak tedaviye devam ettiği sürece iyi olacağını düşünüyorum saydıklarınızın aynısını yaşadım dönem uzatmakta dahil şu an sadece uyku problemim var görüldüğü üzere halen uyumadım fakat buna herhangi bir sebep yok yaklaşık 17 18 yaşımdan beri uyku düzenim boş günlerimde böyle oluyor. fakat bana birden fazla teşhis konuldu. panik bozukluk da dahil olmak üzere psikolojik rahatsızlıkların geneli anksiyete bozukluğu içersinde yer almaktadır
anksiyete bozukluğu çeşitlerini
bu linkten inceleyebilirsiniz
panik atak için bir doktor önerebilirim benim maddi gücüm yeterli olmadı
geçmiş olsun dileklerimle..