Merhaba arkadaşlar. Sitemde en çok oylanan yazılar, günün en çok oylanan yazıları, dünün en çok oylanan yazıları şeklinde bir özellik koymak istiyorum. En çok oylanan yazıları gd star rating eklentisi ile halledebiliyorum. Ancak eklenti dünkü en çok oylanan yazı istatistiğini desteklemiyor. Son x gün içinde oylanan yazılar şeklinde seçenek sunuyor sadece. Şimdi yapmak istediğim;
veritabanı adı: poem
tablo: poem_gdsr_votes_log
Tablo oylamaların loglarının tablosu. Bu tabloda lazım olan sütünlar;
id: yazının id'si
vote: verilen oy değeri
voted: verilen oyun tarihi
Yazıya kaç oy verildiyse toplanacak ve dünkü tarihteki toplam oy sayısını, verilen oyların ortalaması ve yazının id si yazdırılacak.
İKİNCİ AŞAMA;
Yazının id si tek başına işe yaramayacak. Yine aynı veritabanındaki "posts" tablosuyla bağlantı kurulacak ve aynı id ye ait olan yazının başlığı linkli bir şekilde yazdırılacak.
post_title: Yazı Başlığı
guid: Yazı linki
Ayrıntılı bir şekilde anlatmaya çalıştım. İnşallah anlatabilmişimdir. Wordpress kullananlar zaten yabancı olmayacaktır. Kullanmayanlar için tablo isimleriyle ayrıntılı yazdım. Bu işlemi veritabanına bağlantı kodları dahil, tüm kodlarıyla yazabilir misiniz. İşlem biraz uğraştıracağı için yapan arkadaş paypal adresini pm atsın, küçük bir bağış yapacağım gönülden.
Teşekkürler...