ByEmre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tşkler Hocam.

Şimdiye kadar Aldıyım sitelerde max 7-8 ayda kendi parasını amorti edecek site aldım en fazla.

Sitenizin kelimesinide tahmin ediyorum.

Bana göre Altın yumurtlayan tavuk 2-3k gelirli. . Bende aylık 2-3k para kazandıran sitemi ucuza vermem sizin gibi ama satmanızda bir o kadar zor. Size çok istiyorsunuz diyorum diye algılamayın bendede gelse biri site istese aynı şekilde yüksek rakamlar çekerim.

Hayırlı Satışlar tekrar..
çok iyi bir şekilde özetlemişsiniz tşk ederim ilginiz için. aylık getirisinin 10 katı olsa 25k TL ki 10 aylık getirisine karşılık bir site alınabilir. bende olsam bir siteye aylık getirisinin 10 katından fazla para vermem. ancak siteyi özel kılan tek şey bu sitenin asıl satış yazımda da açıkladığım gibi global bir oyun sitesinin Türkiye uyarlamasıdır ve o asıl sitenin birebir aynı keyword uzantısıdır. sonunda 1 yok veya ....oyunu,oyunlari, ....1.com gibi değildir. ayrıca en büyük artısı bütün dünya ülkelerinde olduğu gibi google Türkiye aramasında da sitenin önermesi her zaman aynı kalacaktır. malum google önermesi çok ama çok önemli bunun önermesi hiçbir zaman değişmez her zaman aynı önerme çıkar ondan dolayı da uzun vadede çok iyi bir yatırım olur. sitenin fiyatını da bu keyword domain olması ve google arama önermesidir.