evet hata bende sponsor hosting uygulamasından yararlandım fakat beni ve diğer insanları enayi yerine koyar gibi bazen soruya yanıt vermeyerek bazende alakasız cevap vererek oyalamasıdır benim başından beri mağdur olduğum nokta sorduğum sorulara düzgün cevap alamamam hakkım olarak sorduğum teknik problemleriniz ne zaman düzelir belirli gün, saat, yada zaman verilmemiştir soruyorum size böyle bir uygulamadan yararlandınız ve bu problemi yaşadınız hanginiz sessiz kalacaktınız yedeklerin silinmiş yada silinmemiş olması önemli değil "arkadaşım" kendince eleştirileri kabullenemediği gibi hatasınında üstünü kapatmaya çalışıyor ne güzel söylüyorsun şikayeti yaptığım yazıyı belirtiyorsun ve sildiğimide söylüyorsun yedek silme işlemini şimdimi uygulamaya sokuyorsun sonuçta benim hakkımdır şikayetimi yaparım insanlar olumlu yada olumsuz olarak algılar onada saygı duyarım ama ben imkanım oldukça her sitede bu firmaya karşı olumsuz yorumlarımı atacağım ister dikkate alınsın isterse alınmasın belirtilen şikayet kısmına arkadaşlar yorumlarınıda yapmıştı ağır eleştirilerde bulunarak ne kadarda kısa sürede yorumlarını silmişler yada sildirmişlerdir inanın kendim olduğu kadar insanlarında mağdur olduğunu gördüğüm için bu kadar uğraş verdim çünkü site blog sitesiydi sitede güncel tamamen elle girilmiş 60'a yakın konu bulunmaktaydı bu sitenin kapanması yada yedeklerimi alamamam ne beni batırır nede zengin eder kişisel bir blog'tu çünkü tüm samimiyetimle söylüyorumki o mağdur olan insanlardan bir kaçı mesaj attı problemlerini banada söylediler harcadığım emek onların yanında %1 bile değildir inanın acıdım ve sürekli incelediğimde profil mesajlarını cevap bile verilmediği yazıyordu firma tarafından, güzel yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar benim kişisel kendi görüşümü bu firma hakkında iyi yada kötü sonuçlar verir vermez ama ben şikayetlerimi sürdüreceğim "Marka yapmak zordur ancak karalamak kolaydır..." diye bir yazı yazmışsınız doğruları söylemek ne kadar zamandır yanlış oldu benim hiç bir diğer hosting firmaları hakkında olumsuz en ufak bir mesajım olmamıştır bakın tekrar belirtiyorum elbetteki problemler olur fakat benim alıp veremediğim sorun verilen cevapların alakasız ve önemsenmeden verilmesidir sonuçta bu verilen hizmet belirli bir süre zarfındadır ve bu süre bittikten sonra olumlu olarak firmaya yansıyacaktır ne gibi ücretli olarak hosting firmasından yararlanmak için