Bir Bakalım 1 Dakika Sürüyormu?
-Vereceğim siteden şuan benim film sitemde olmayan filmleri bulacak -
Vereceğiniz siteye girecek ve Film başlığını alacak sonra sizin siteye gelecek arama bölümüne copy/paste yapacak sorgulayacak - 10 Saniye Diyelim.
-Filmlerin başlığını benim söylediğim şekilde yazacak -
Filmi seçecek, Filmi siteye eklemeden önce size danışacak skype, msn vb. Programla sonrada sizin istediğiniz şekilde değiştirecek. Imm Bu nasıl, Olmadı Şöyle Yap, Yok yada Bu şekilde Yap 20 Saniye
-Filmin konusunu ve türünü sinemalar.com'dan bulacak -
Filmi verdiğiniz site başlığından alacak. Sonra sinemalar.com'a girecek, sorgu bölümünden filmin adını yapıştıracak sorgulama bittikten sonra açacak ve Konuyu Tamamiyle Kopyalayıp Sitenize aktaracak. 30-40 Saniye
-Filmin 500xKKK boyutunda veya daha büyük afişini bulacak -
Filmin afişi yoksa Photoshop gir düzenle 500xKKK boyutuna getir varsa da googleden görsellerden ara bul kaydet masa üstüne sisteme yükle ve linki ver. 40-60 Saniye
-Filmin VK linkini kendi VK hesabıma "Add my videos" butonuyla ekleyip isim kısmını değiştirecek -
Buna birşey demim
-Ve editor panelinde tüm bu materyalleri birleştirerek konuyu oluşturacak. - Sonuç bölümü.
Şimdi Hocam, Işık hızına daha erişmedik. Konunu baltalamıyorum yanlış anlama. Sadece Bu işleri 1 Dakika da yapan biri varmı Çok merak ediyorum. 10 Yıldır Bilgisayar Kullanıcısıyım ve 10 parmak klavye kullanıyorum. Şöyle bir Yoklim kendimi dedim belki geri kaldım ama yok

Hakkaten 1 dakika da Olmuyor. Şunu Sen 5 Dakika yap gözüne kurban Olayım da Millet rahat iş Yapsın sende işini rahat verirsin.
Saygılarımla.