Control.com.tr firmasının açmış olduğu sponsor hosting kampanyasından yararlanmak istedim ilk aşamalarda her şey iyi güzel yaklaşık 20 gün hosting hizmetinden yararlanabildim bu yararlandığım süre zarfında abartısız söylüyorum 7-8 kez hosting problemlerinden kapandığını söylediler uslubumu bir kere bile bozmadım hak verdim olabilir dedim tek bu problemleri yaşayanda ben değildim en son gene hosting ile alakalı problem olduğunu söylediler birinci gün geçti mesaj bile atmadım ikinci günde hiç mesaj atmadım fakat sonuç değişmedi üçüncü gün açtığımda problemlerin hala sürdüğünü söylediler gene hiç bir şey demedim üç gün geçti, dört gün geçti baktım olacak gibi değil en azından dedim yedeklerimi alabilirmiyim çünkü sitedeki hitleri bile kaybetmiştim onun içinde teknik problemler olduğu için yedeklerin şuan için verilemeyeceği söylendi aradan 1 hafta geçti haklı olarak sadece yedeklerimi almak istedim mesaj attım en azından dedim bir süre verin problemin ne zaman çözüleceğine dair belirli bir süre alamadığım gibi bu cevap verildi
Sponsorluk için net bir şey diyemem,ama diğerleri çalışıyor.
ne bir süre verildi nede şu aşamadayız problem için uğraşılıyor vs diye bir cevap verildi kaç kere mesaj attım firmaya, işine gelenleri cevapladılar işine gelmeyenleri cevaplamadılar son cevaplarından sonra sabrım taştı sponsor hosting olarak yararlananları bir kenara atmış durumdalar sonuçta ücret ödemediki düşüncesine kapılıyorum gönderdiği mesajlarından bu mesajlar ilk değildi çünkü, firma hakkında tüm yasal işlemleri başlatacağım