KaanYILMAZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakin olun öncelikle bu sorun sadece sizin modemde mi oluyor bunu test edin çıkın üst kattaki komşunun modeminde dneyin baktınız bu problem sadece sizin modemde oluyor o zaman modeminizin kanal ayarıı değiştirmeniz gerekmektedir. numaratik ise 11-14 arasında değişebilirsiniz modem arayüzünden g ve ya b'ye alabilirsiniz. çözemezseniz tekrar kontrol ederiz birlikte selamlar,
öncelikle tabiki bu ihtimalleri göz önüne aldım çin malı rexpo tabletim var andorid gerçekten süper çekiyor taaa bina girişinden bile görüyor iphone imkansızdı odadan odaya görmemesi belliydi bir sorun olduğu sonraki aşama :

vatancomputere gittim teknik servise sorunu anlattım değiştiremiyceğini beyan etti fakat iphone teknik servisi yok bugene kadar gönderdikleri en ufak arzadan bile iphone değiştiriyormuş lakin yine kabul etmedim bu sefer kafama taklıan bi konu vardı garanti belgesinde vatancomputere ait olmayan bir kaşe imza dedim ben bu mağzadan yeni bir telfn almadan çıkmam ya değiştirin yada mahkeme yoluu burda bırakıp giderm

sonuç: değişitirildi . problem kalktı

bidaha vatancomputermi többeeeee.