Şöyle açıklıyım.
Forumdaki bazı yorumlarda youtube adsense banlama riski yüksek bundan dolayı adsense hesabımda gitmezmi?
bir sitede hem youtube videosu reklamıyla hemde normal adsense kullanımı risklimi olur?
ikisininde aynı hesapta olması dahamı iyi yoksa youtube için farklı bir hesaptan alınmasımı daha iyi.
şahsi fikrim bi sorun olmaz ama sadece bi fikir yani bu konuda kesin bi bilgim yok çünkü kullanmadım hiç o şekilde.fakat şunuda belirtmek isterim,youtube yüzünden adsense hesabı kapatılan henüz duymadım.tabi ana hesabın aktif olmaması şartıyla.adsense hesabına ait gmail ile youtube hesabı açar,kanalı teliften kapattırırsanız bi ihtimal adsense hesabıda gidebilir.youtube konusunda haddinden fazla esnek adsense.adamlar kural ihlalini bile bile yapıyor,açık saçık videolar filan yükleyip biçok izlenim alıyorlar ve para adsense hesabına geçiyor.kanal kapanıyor fakat adama farketmiyor hemen yeni kanal açıp onada butür videolar yüklüyor.bunun önüne geçebilmek için adsense bian önce kapatılan kanalların parasını vermeyi bırakmalı ki şahsi düşüncem son zamanlarda bizi delirten sayaç probleminin bunla alakalı oldugunu düşünüyorum yada en azından öyle umuyorum.biliyosunuzki artık youtube kazançları youtube üzerinden takip ediliyor,adsense hesabına yansımıyor eskisi gibi.bence bu şekilde kapatılan kanalların parasını kesicekler

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:01:55 -->-> Daha önceki mesaj 16:00:17 --
Benim 1 ay önce attığım ve 2 gün önce tutan bir videom 400 bin diğeri 200 bin izlenme toplam 4000 tık olmuş ama daha yansımamış çok büyük meraktayım
Allah daha çok versin hocam.şu saydıgın rakamlara bakıyorumda,şuan aktif olan tüm kanallarımın izlenme sayısını toplasam bu kadar etmez herhalde.bigün bende görebilecekmiyim acaba bu kadar izlenmeyi