LazerBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba orhan bey ,
Sürekli bi ilgilenmeme olayını dile getiriyorsunuz para iadesi istediğinizi belirtmişsiniz onun yanına hesap bilgilerinizide belirtirseniz ödemenizi gün içerisinde geçeriz.
Önerimdir, Lütfen Dikkat
Arkadaşım. açık konuşmak lazım, ben hemen her sorumda mutlaka muhatap buldum, bu konuda şikayetim olmadı, ama gerçekten mail sorunu bir büyük sorundur. siteme ait mail kullanmaya çekiniyorum. çünkü mail sistemi sorunlu, belki gelen maillerin bir kısmı hesabıma düşmüyor, ayrıc gönderdiğim mailler de gitmiyor
ayrıca son 2 gündür sürekli sorun var, dün neredeyse tam gün sitem kapalıydı.
Soruna ciddi şekilde eğilmeniz, çözüm üretmek için elinizden ne geliyorsa yapmanız lazım.

Burada ucuz kampanya yapmanızın amacı insanlara hizmetinizi tanıtmaktır. hizmeti ucuza satarak bu tanıtımı yaptınız, ama bir de devamı var, hiç tanıtım yapmasanız ve ucuz satmasanız belki daha avantajlı olacaktınız, çünkü hakkınızda bu konular açılmayacaktı, karalanmayacaktınız,
lazersunucu mu?
ACABA!!!
dedirtmeseniz iyi olurdu. yapılan 10 tane iyi yorum, iyi yazıyı bir tane kötü yazı götürüp gidiyor maalesef.
Yeni olabilirsiniz, kendinizi mutlaka geliştireceksiniz, hiçkimse anasının karnında domain, hosting dersi almıyor.
Ama lütfen birazcık daha dikkat, hizmet alanların da sağlıklı hizmet alma hakkı var, bunun için ne gereiyorsa yapılmalıdır.