Hocam ben sizin en iyi bildiğini söylediğiniz doktordan çok daha iyisini bildigime eminim bu konuda. Çünkü 100 lerce insanla tanıstım aynı hastalıgı yasayan ve 10larcası ile de buluştum halada ınternet uzerınden konusuyoruz.
İlaç önerisi vermeye gelince doğrudur ilaç ismi vermek yanlış olabilir ancak ben bunları yasarken bunları kullanıyordum iyi gelıyordu demek git al sen de kullan demek değildir bence. Tabi bunu sizin tartısmanızın dısında soyluyorum.
Neyse benim dikkat çekmek istediğim, yani her kendini hasta olduğuna kanaat getiren psikiyatr a gitmeden önce forum sitelerinde ozellıkle yabancı sıtelerde vakıt gecırmelı cunku gıdecegınız doktorlardan cok daha fazlası internette mevcut.
Geçen hafta kızım doğduğunda, sarılık olduğunu öğrendik. Her ne kadar doktora götürsemde, internettende araştırma yaptım. Bayanların yaptığı yorumları okudum. Ben bilinçli bir insan olduğumdan, söylenenleri sadece okuyorum. Bir kıyaslama yapıyorum. Şunu kullanın, bunu kullanmayın gibi şeyleri ciddiye almıyorum. Sadece durumun ne kadar ciddi olabileceği hakkında bilgiler topluyorum.
Ama bu yorumları çok önemseyip, orada yazan ilaçları sorgusüz sualsiz kullanan kişilerde vardır. Aslında aynı şeyden bahsediyoruz. İnsanların tecrübelerini yazması çok güzel. Çoğu zamanda çok faydalı oluyor. Ama işin içine ilaç girdimi, riskli sonuçlar doğurabiliyor. Aspirin bile doktor tavsiyesi ile alınmalıysa, varın gerisini siz düşünün.