lütfen birkaç gün önce matt cuts yayınladıgı son videoları lütfen bir zahmet izleyiniz..hatta bir web sayfasındaki bir yazıyı retweet etti..o yazıyı iyi anlamanızı tavsiye ediyorum..genel olarak düştüğümüz bir hatadan bahsediyor o yazı..sen niye yazmıyorsun demeyin..kaç gündür ev taşı falan şimdi cepten bağlıyım..net henüz çektirmedim eve.
benım sıkıntım benım hıtımın dusmesi deıl benım hıtım duserken barız sekılde orası burası oynanmıs cogunun uyguladıgı 1 aylık sıteyı 15 k yapıp sattıgı ve o sıtelerın benden ustte olması ve onların hıtlerının dusmemesı dıyelımkı bendekı spam sıte etıket doldurdum e kardesım o zaman o sıte nıye hala aynı sekılde ona guncelleme vurmuyormu yada anahtar kelımede basta olan sıtelere vurmuyormu bu guncelleme hep kucuk sıteleremı vuruyor? benım kızdıgım nokta burası spamcıların ucması bızım ıse yerımızde saymamızdır.
ben demıyorum benım sıtem 4 4 luk ama kımsede benım %80 hıtımı ucuramaz madem ucuracaktın adama sorarlar bu sıte 2 senedır acık o kadar hıt gıtmedıde sımdı neden goturuyorsun...