bende sıtelerde hıcbır gorsel degısıklık olmadı 2 senedır ve dıger sıtede 1 senedır aynı sekılde konu eklıyorum aynı sekılde devam edıyorum zaten 4 aydır ımeleme calısması dahı yaptırılmadı .hadi etiketten spam yedı dıyelımkı kaldıkı spam olayı falan muhabbetıde degıl bu etıket olmayanlarında aynı sekılde hıtı dustu sıte aynı ıcerık aynı kardesım 3 ay once guncelemede duran sıte sımdı nasıl %80 hıt kaybı yasar mantıksız tamamen mantık dısı bır durum bu yapılan.
4 ay oncekı guncelemede hıt kaybı bu kadar deıldı ve son 1 aya kadar toparlanma surecındeydı o zaman hıt kaybı %40 lardaydı fakat su anda %80 lerde yanı toparlanırmı sıteler bılınmez toparlanmazsa bende I HATE GOOGLE yazıcam sıtenın heryerıne mantıksız ınsanların mantıksız guncellemelerı...
lütfen birkaç gün önce matt cuts yayınladıgı son videoları lütfen bir zahmet izleyiniz..hatta bir web sayfasındaki bir yazıyı retweet etti..o yazıyı iyi anlamanızı tavsiye ediyorum..genel olarak düştüğümüz bir hatadan bahsediyor o yazı..sen niye yazmıyorsun demeyin..kaç gündür ev taşı falan şimdi cepten bağlıyım..net henüz çektirmedim eve.