AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam su mubarek birtanecik dini bu kadar sakiz etmeyin, her cumlede, her baslikta, her konuda. konu seoya geliyor icinde dini biseyler, siteye geliyor din yine icinde, bisey sorulcak yine din icerisinde. Islam dini bu kadar basit degil, iki dakka iki tane normal bir agizla sorulari sorun cevaplari verin hocam.

Yanlis anlamayin dinle ilgili sorunu olan birisi degilim, en az sizin kadar ben de yasamaya calisiyorum -Allah kabul ederse- ama iki dakkada bir artik agiza sakiz olacak duruma geldi su din, yazdiklarinizi biraz daha normal agizla yazarsaniz, dinimiz icin daha iyi olur diye dusunuyorum.

Tekrar soyluyorum yanlis anlasilmasin, bahsetmek istedigim konu, islam dininin bu kadar da her lafta sakiz edilmesi hos durmuyor, bunu soylemek istiyorum.
Anladım hocam sizden de özür dilerim.Aslında ben hatayı ehli olmadıgım konuyla ilgili konu acarak yapmıs bulunmaktayım.
Dini konuya gelince maalesef bunu beceremeyeceğimden eminim.Çünkü hocam size bir örnek vereyim bir fabrikada calıyordum adamların tek muhabbeti cinsellik eve gittiklerinde tek yaptıkalrı cinsellik işzlemek v.s ve bu adamların dilinden düşmez cinsellik cünkü hayat tarzları bu.Bende sahsım olarak belki abartılı olabilir ama herseyde onu hissetiğimdendir belki ve herseyi onun rızasını gözeterek yaptıgımdandır belki dilimden ve aklımdan düşüremiyiroum.Bir sevgili gibidir bazen bize hasret kalınan bir sevgili.Neyse hocam sanırım hepiniz haklısınız bir kaç kişi daha bu tür uyarı vermişlerdii.Hiç birşey ihtaf etmiyorum ve inanın kırıcı olmadınız.Sadece konu acmamaya ve cevap yazmamaya dikkat edeceğim.Biliyorum ki yine kendimi tutamayacagım
Selametle...