Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, oldukça faydalı bilgiler oldu benim için. WooCommerce destekli bir tema buldum WP'de ve hoşuma da gitti. Tıkır tıkır her şey işliyor gözüküyor.
OpenCart ve Magento'da dediğiniz gibi yönetim paneli kullanımı biraz sıkıntı. Bu e-ticaret sitesini bir tanıdığıma kuracağım için OpenCart ya da Magento'nun panelini onlara anlatmam sanırım deveye hendek atlatmak gibi bir mevzu olur. WP'nin paneli daha basit olduğu için bir sıkıntı çıkacağını pek sanmıyorum. En azından sorun olsa da bilgim dahilinde hemen müdahale edebilirim diye düşünüyorum.
Dediğim gibi 1000 civarı bir ürün girişi olabilir ki sanırım bu da WP'yi şişirmez değil mi? İleride sitelerin içeriğinin büyüme duruma da olmadığı için yani giriş seviyesi diyeceğimiz nitelikte olduğu için sanırım iş görür diye düşünüyorum. Düşüncem yanlışsa tecrübe sahibi arkadaşların görüşlerini almak isterim.
@beyaban,
Görüşlerin için ayrıca teşekkür ederim. Magento dediğin gibi güzel bir e-ticaret portalı ancak alışamadım ben. Ağırlığı zaten sıkıntı. Oturup da her seferinde optimizasyon yapmak ya da sürekli magento'ya eklenti yazan birilerini bulmak uğraşılmaz. Ciddi projeler içinde magento kullanımını hiç tasvip etmem, yüksek ölçekli ürün sayısı olduğunda da mutlaka sıkıntı çıkaracaktır. Özel yazılım her daim favoridir bence.