Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke yazdıklarımı anlayarak yorumlasaydınız. Ben fikir paylaşımı yapmayın demedim. İlaç isimleri vermeyin dedim. Bu konuda da haklıyım kesinlikle. Çünkü herkesin bünyesi her ilacı kaldıramaz. Buna doktor karar verir ancak. Doktorlara güvenmeyin gibi bir tutum içine girilmesine de karşıyım. Doktorlarda hata yapabilir. Fakat yinede hepimizden iyi bilirler bu işi.
Lütfen yazılanları iyice anlamaya çalışın. Çünkü sizin yazdığınız ile bizim dediklerimizin hiç ilgisi yok. Tekrar geçmiş olsun.
Hocam ben sizin en iyi bildiğini söylediğiniz doktordan çok daha iyisini bildigime eminim bu konuda. Çünkü 100 lerce insanla tanıstım aynı hastalıgı yasayan ve 10larcası ile de buluştum halada ınternet uzerınden konusuyoruz.

İlaç önerisi vermeye gelince doğrudur ilaç ismi vermek yanlış olabilir ancak ben bunları yasarken bunları kullanıyordum iyi gelıyordu demek git al sen de kullan demek değildir bence. Tabi bunu sizin tartısmanızın dısında soyluyorum.

Neyse benim dikkat çekmek istediğim, yani her kendini hasta olduğuna kanaat getiren psikiyatr a gitmeden önce forum sitelerinde ozellıkle yabancı sıtelerde vakıt gecırmelı cunku gıdecegınız doktorlardan cok daha fazlası internette mevcut.