yildirimx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu tam bilmiyorum bu nedenle de mudahil olmak istemem ancak panik atağı 3 sene yaşamış biri olarak şunu soyleyebilirim. Sizin bu paylaşmış oldugunuz mesajdaki google dan kaç kişi gelip bakacak lafına asla katılmıyorum.
Çünkü bilakis birşeyleri paylaşarak insanlara yardımcı olunabilir. Ki bende kendimdeki sorunları paylaşmak adına kurmuş oldugum yuz-kizarmasi.net adlı sitemden 3 yıl boyunca insanlara yardımcı olmaya calıstım. He burada yazdıklarımdan oturu kimisi ruhsal problemler yasadıgımı, kimisi ne guzel işte pembe pembe yanaklarla dolaşırsınız falan diye alay edenlerde oluyordu aksine silmiyordum o yorumlarıda. Sonuçta herşey doktorda bitmiyor yani psikiyatriste git teşhis koysun vs böyle bir şey yok. Ben kendimden sonra 10 larca kişiyi ameliyat ettirdim ameliyat olup kurtulmalarına vesile oldum.

O kişiler ve ben doktora gittiğimizde bunun gayet normal bir durum oldugunu genlerden geldıgını ve duzeltılemeyecegını soyluyorlardı ancak boyle bıseyın mumkun olmadıgına ınanıyordum ve bundan kurtulacagımı bılıyordum sımdı cok sukru hem kendımı kurtardım hem de ister inanın ister inanmayın bir çok arkadaşı kurtardım.


Yani demek istediğim, googledan arayacaklar bulacaklar, sonra aaa ulan biz şizofrenmişiz diyecekler vs yok boyle bısey. Sadece ortaya atılan bı fıkır ve bızde bu amelıyatı bulana kadar kaç kişi saçma sapan fıkırler atmıstı ortya ancak bu sekılde bır noktada bırlesıldı.

Yani senin bunu demeye hakkın yok diye birşey diyemezsiniz. Sonuç olarak burası bir forum ve arkadaşta kendi görüşünü söylemiş. Kimseninde aa bu cocuk şizofren dedi diye kendini şizofren hissetmesine gerek yok.

+ olarak bahsettiğim gibi ben doktorlara cokda ınanan biri değilim ve benim yasadıklarımı yaşayanlarla konusursanız bunun nedeninide ogrenebılırsınız. Ozellikle bu psıkolojık durumlarda çok ama çok yetersiz ve bilgisiz doktorlar devlet hastanesınde de ozel de de bunu bı cok doktora bu nedenle gıtmıs bırı olarak soyluyorum. Yani doktor sen x hastasısın dıyor ama bu cok belırgın bırsey degılse ( psikolojik rahatsızlıklar gibi ) doktorun dedıgının dogruluguna ınanmam. Günümüzde internet var ve ben bu rahatsızlıgın tedavısını ıngılızce forum sıtelerını dolasarak buldum burdakı 10 tane doktordansa bır tane sitede yazılan seyler ıse yarıyormus demek ki. Bu nedenle herkesin gorusune saygı duymak zorundayız.

Bayaga bı uzun oldu, niye bu kadar uzattıgımı bende anlamadım bu yüzden kusura bakmayın.
Hocam konuyu iyi okumadiniz sanırım ben insanlar dertlerini anlatmasinlar paylasmasinlar demiyorum kimsenin kimseye teşhis koyma ve ilaç önerme yetkisi yok diyorum

LT26i cihazımdan gönderildi