http://www.melo.net.tr/ Melo salutions ve Torrede solutions bu kişilere dikkat edin.
info@torreda.com dan birisi ekledi scriptiniz için ekledim falan filan scripti almak istiyorum size nasıl güvenebilirim dedi bende r10 profilimi telefon numaralarımı v.s. verdim. sonra yok efendim güvenemem ben böyle falan filan dedi bende işine gelirse dedim mal ortada alanlarda var kullananlarda dedim. R10 hesabın varsa pm at önce scripti kurayım sonra ödemesini yaparsın. r10 profilim yok dedi takılmıyorum dedi, ama r10 dan ekledi .
Herneyse o zaman sanalpazardan gerçekleştiririz dedim kredi kartım yok dedi bu seferde
o arada kıllandım ben bundan bakıyım kimdir nedir derken melo.net.tr sehirx.com ı buldum aynı maile kayıtlı siteyi tam incel,yordum pat dedi birisi ekledi kim ekledi dersiniz
info@melo.net.tr 
tesadüfe bak ne için eklediniz dedim script için v.s. sonra dayamadım bu konunun linkini verdim engelledim.
Anlayacağınız MELO SOLUTİONS VE TORREDA SOLUTİONS *********** dikkat edin.
tam 1.5 aydır test vps test hosting isteyip duruyordu vermem dedim yok neden vermiyorsun vermem dedim sonra gitti alcam para hazır dedi alıyorum dedi iyi dedim yatır dedim tamam sabah yatırıp gelcem dedi sabah oldu yok
bu tarz kişiler sürekli promlemli sorunlu kişidir bu arada sen o link o kişiye attıkdan sonra beni aradı bagırdı çagırdı bana lamer demişşiniz vb.. dedi ben dedim öyle birşey yok siz benden test hosting vps istediniz bende vermediğimi belirttim r10 o kadar yok neden yazıyon ediyon bende dedim bakın dedim
1 gece 02.30 beni bu saat ne hakla rahatsız ediyorsunuz
2 konu ben açmadım
sonra telefon suratına kapatıp arkasından telefon numarasını engelledim
kısaca sorunlu biri dikkat edin