soneryakamoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://engelliweb.com/engellenen-blo...glari-listesi/
Bakın bakalım TIB tarafından blok yiyor mu yemiyor mu

daha 2 hafta önce sanal-felsefe.blogspot.com kaldırıldı bakın bakalım indexi var mı şimdi (50k ları gördü site)

muhabbetr.blogspot.com ya da xatsohbetr.blogspot.com bakın bakalım kaç aydır sandbox yemiş

Blogger ile 4 yıldır uğraşıyorum ve her türlü yöntemini, yasak yeme ya da ilerleme ile ceza alma vs yöntemlerini gördüm siz daha görmediğiniz için yorum yapıyorsunuz.

Burada ben ya da sen haklı konusu değil, sizin yaptığınız yanlış bilgilendirme. Blogspotlar SANDBOX YEMEZ yanlış, blogspotlar TIB Blok yemez YANLIŞ, filtre yemek ile dalgalanmayı da ayıramıyorsanız filtre-sandbox lafını nasıl kullanıyorsunuz; https://www.r10.net/google-optimizasy...mli-ipucu.html bakmanızı öneririm.

Burada satış kurallarında yanlış bilgi vermek de yasaktır; site satışı olsun diye blogspot filtre yemez TIB tarafından yasaklanmaz deindex yemek karşıdakini göz göre göre kandırmaktır kaldı ki sana yüzlerce örneğini gösterebilirim.
arkadaşım iyice saçmalıyorsun bana goster 1000lerce blog filtre yemiş goster 1000lerce tib ban yemiş kalmışsın 4 tane blog sayıyorsun derdin ne senin anlamadım ki ben al iyice bak indexi varmı yokmu gönderdiğin sitenin deindex yese 1 tane indexi kalmazdı
sanal-felsefe.blogspot.com

neyin derdindesin anlamıyorum ki ben bloglar kapanmıyor diye bişeymi dedim
sana onbinlerce deindex yemiş tib ban yemiş domain sayarım aşağıdaki yazımı dikkatlimi okumuyorsun saçmalamak içinmi yazıyorsun alt yapısına bağlı olarak filtre yemesi daha zordur yazdım ben ayrıca tib ban yemez de yazmadım tib ban yemedim hiç yazdım iyice yazdıklarınla saçmalamaya başladın benim 1 senedir 1 tane bloğum tibden banlanmadı bu 1 senede belki 25 in üzerinde com-net-org lu sitelerim tibden banlandı 50 nin üzerinde 301 çektim sadece 1 senede domainli sitelere ama bu 1 senede 1 tane bloğum tibden banlanmadı filtre yemedi

gönderdiğin sitede 2008 den beri 150 blog tib ban yemiş 5 senedir bu diğer domainlere nazaran 100%1 bile değildir

4 senedir bu işle uğraşan adam bloğu kapandığında kaldığı hitten devam edemiyorsa zaten o 4 senesini bloglara boşuna vermiştir daha fazla uzatmayın konuyu.