Alıntı
" Aylık geliriniz yanlış hatırlamıyorsam 90 tl cıktı "
Benim devredeceğim firma seni ilgilendirmiyor. Ben devrediyorsam herkesin bilgisi var merak etme sen benim firmamı düşünmek sizide ilgilendirmiyor malesef'ki. Madem ki devrediyorum sizde almayın arkadaşım çok iyi hizmet verebileceğinizi düşünüyorsunuz ya yarın bir gün çıkar kokuları sıkıntı değil.

Hosthizmeti üzerinden aldıgınız devirin sponsor çıktıgını şikayet eden insanlar arkasından konuşan delikanlı ben değildim ne yazıkki şimdi boş boş bana delikanlılık yaparak kuru sıkı sıkmayın.

Arkadaşım kiminle muhattap oldu isen git onunla muhattap ol tekrar uzatıp'da durma benim konum içerisinde seni tanımıyorum her hangi bir münasebetim'de felan yok.

muzafferbilisim
Ticaret 25

RumbleFish
Ticaret 142

Hiç önemli değil önemli olan insancıl yaklaşmak ve edebini bozmadan insanların uslubuna uygun cümle kurabilmek; Uyarı yaparak kendini gövde gösterisi içerisinde şaha kaldırmak değildir.

Bir daha yazacak olursan artık sabrım taşmaya başlayacak ve yemin ediyorum ki cevap vermeyeceğim yapmam gerekeni yapacağım ondan sonra gidersin hukukcuların gelir.

Terbiyessizliğin lüzumu yok, Bir daha benim konum içerisine en ufak bir şey yazmayın.

Allah bol kazançlar versin size, uğurlar olsun iyi günler.