quised adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Admin bilgilerini alabilirmiyim birde ön sipariş alma olayı varmı scriptte ? Yani mevsimsel ürün satışı yapıcaz o mevsimde olmayan ürünü ön sipariş olarak ayırttırabilirmiyiz müşterilere
Ön siparis sistemi yok. Ama urun açarken ön siparis diye acabilirsiniz. Kategori acarsiniz on soparisli urunler diye. O urunleri de o kategoride acarsiniz boyle bir cozum olur. Admin bilgilerino de gonderiyorum.

RumbleFish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SSL sertifikası aldıgımız zaman siz sisteminize bunu ekleyerek aktifleştirip'de kurulumlar'dan sonraki güncellemeler'deki destekleriniz devam edecektir umuyorum ki admin panelini göremedim PM rica edebilirmiyim lütfen.
Ssl kurulumundan sonra aktid ederiz tabi. Scriptevi ürünlerinin arkasinda database bilişim olarak biz varız. 1 senelik teknik destegimiz de var. Panel bilgilerini gonderiyorum.