Hz. Peygamber Efendimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) buyurdular ki : Bir gun bana Cenab-i Hakk`in dört buyuk melegi Cebrail,Mikail,israfil ve Azrail ( Aleyhimusselam ) geldiler.
Cebrail (Aleyhisselam ) bana dedi ki : ” Ya Resulallah ! Senin ummetinden bir kimse sana gunde on defa salavat okursa yarin kiyamet gununde ben onun elinden tutar, sirati kuslar gibi geciririm.”
Mikail (Aleyhisselam ) de dedi ki: ” Ben o kula kevser havuzundan kana kana iciririm.”
Israfil (Aleyhisselam ) dedi ki :” Ya Resulellah ! O kulun affi icin basimi secdeye koyarim, Allahu Teala onu affetmedikce basimi secdeden kaldirmam.”
Azrail (Aleyhisselam ) de: ” Ya Resulellah! Sana gunde on defa salavat edenin ruhunu Peygamberlerin ruhunu kabz eder gibi kabzederim.” dediler.

Bunun uzerine Peygamber Efendimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) : ” Bu ne buyuk lutuf ya Rabbi ! Bu ne buyuk ihsan Allah'im! ” buyurdular.

Sitemiz aracılığıyla Peygamber Efendimiz'e (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)'e salavat getirme kampanyası düzenliyoruz.Bir nebze olsun Peygamberimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)'e atfedilen bu haftamızda ona bolca Salavat-i Şerife getirip hem kendimizden hemde ümmetten haber göndermek onu mutlu etmek istiyoruz.

Alanlar aldığı miktarlarıyla namaz sitesindeki konu altına aldığını belirtirse bir hafta sonunda çektiğimiz salavatları toplayarak hesaplamıs oluruz.

Kitaplardan Çıkardığımız önemli bir notu siz değerli ziyaretçilerimize aktarmayı borç biliriz;

Çok salat okumanın ve ona devam etmenin kazandıracağı semerelerin en büyüklerinden biri de, selavat okuyan kişinin ağzının hoş kokması ve ondan misk kokusunun belirmesidir.Tabiki salavat miktarının epey çok olması önem arz etmektedir bu konuda.

Sitedeki sosyal medya paylaşım linklerinden bu konumuzu paylaşınız hayra vesile olup çekenlerinde sevaplarını siz alınız insaAllah.

Link:Salavat-i Şerife

Sosyal medyalarda sayfası olanlar bu büyük kampanyaya vesile olsunlar insaAllah.Rakamların tek yerde olması ve rahat toplanması için namaz sitesinde konu altına yorum atınız.
Hedef 10 milyon Salavat-ı Şerifedir.