abirisebil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu bölüm google optizasyon bölümü. Aramızda webmaster olmayıp, bu konuyla ilgilenenlerin sayısı hiç de azımsanmayacak kadar çok.

Webmasterın görevi içerik üretmek değil, içeriği gösteren siteyi teknik anlamda yönetmektir.

Semantik yazmak kavramını ilk sizden duyuyorum. Bu konuda bayağı bir ilk çıktı ortaya. Ben de bir kavram atayım ortaya da konu semantik ilkleri olsun.

Semantik Trend Seo : trendi yükselen arama kelime öbeğinin, semantik tablosunu oluşturup, içerik üretip, ziyaretçiyi siteye çekmek. Bu işi yapanın üç örümceği vardır. İlk örümcek google trendsi takip eder. 2. Örümcek semantik tabloyu çıkartır. Üçüncü örümcek sitelerden içerik araklar. Sonra bu örümceklere aferin diyen bu şahıs, kendine seo uzmanı der.
Teknik konularla fazla uğraştığın için bu cevabın da teknik olmuş. Orda benim sözüm senin gibi bilinçli olarak bu işi araştıranlara değil, olayın başlık içerik ve etiketlerdeki benzerlik olduğunu sananlara ve mantıksal bağ kuracam derken muhtemelen saçmalayacak olanlaraydı. Semantik yazmak terimini kullandım çünkü öyle arkadaşlara başka türlü anlatamazdım.

Ayrıca bu forumda webmaster diye wp kurup yazı girmeye başlayan herkese deniliyor, sana KPSS sınavında felan sorarlarsa webmaster nedir diye öyle teknik bir cevap verebilirsin, sırf yazmış olmak için gereksiz detaylara girip çok bildiğini göstermenin anlamı yok, bunu en azından bana yapamazsın