Aşağıda bilgilerini vermiş olduğum kanalımı gün içinde satmaktayım,kanal konusundaki tüm sorularınıza gayet şeffaf ve açıklayıcı bir cevap verdiğimi düşünüyorum.Kanalı alan arkadaşa içeriğiyle ilgili takip edip,video yüklediğim kaynak konusunda yardımcı olacağım,öneriler doğrultusunda devam ettiğinde aylık kazancını daha yukarıda çıkarabilir,
kanalı açtığım ilk 2 ay 144$ , 2. ay 634 $ 3. ay 400$ civarı

Fiyat konusunda forumu incelediğimde aylık kazancının 2-3 katına kanallar satılmakta, Kanal Satış Fiyatı 500 tl, yaklaşık 300$, bugünlük aciliyetten dolayı satıyorum.Bir ay içinde o parayı kesinlikle kazanıyor.Diğer Fiyat tekliflerine de makul olduğu müddetçe ilgilenebilirim.Alan arkadaşa isterse bir süreliğine video yükleme hizmeti sunacağım.

Kanal Adresi :p.m ile de verilmeyecektir. yalnızca ödeme yapan kişiye ödeme sonrası teslim edilecektir.Kanal adı konusunda lütfen p.m atmayınız.
Kanalın abone sayısı : Organik 602
Toplam video görüntülenme sayısı : 1.186.508
Hesap Kayıt Tarihi : 6 Kasım 2012
Kanalın dili : İngilizce
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : haber,eğlence,teknoloji,gün bazında gündem ile ilgili videolar mevcut, hepsi el ile yüklenmiş, başlık ,etiket, açıklama özgün olarak girilmiş
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : 1 adet telif hakkı ihtarı mevcut Şubat ayında, yüklediğim bir videonun kaldırılması için mail gönderilmişti, yanlışlıkla benzer bir videoyu kaldırınca ihtar yedim.

Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? :Hayır
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? :Evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? :Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? :Hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : 300 $

Uploaded with ImageShack.us