gumusweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. si o zaman açın blog site 2 haftada kendi kendine o hit olsun neden 400tl boşa veriyorsunuz çöpe atıyorsunuz ki

2. si blog kapansa bile aynı hitten devam edebileceğinizi bilmiyorsanız benim yapabileceğim bir şey yok
blogspot siteler diğer domainli sitelere gore + olarak deindex ve filtre yemiyor bari

3. sü ***** işine giriyorsanız o riski göze alacaksınız zaten alamıyorsanız ne diye ***** işi yapıyorsunuz neden 20 günlük gelirine satılıyor sanıyorsunuz acaba bunları normal siteler 6 aylık - 12 aylık fiyatına satılırken

4. sü aşağıda niye sattığımı yazdım zaten eğer satılmazsa sizle ssyi paylaşabilirim

Neyse konu dağılmasın teklifiniz için teşekkürler hocam

Burada yanlış bilgilendirme var.

1-Silinen blogspot site ile indexler ve blok da gider ki aynı hitten devam edemezsiniz; belki siteniz silinmediği için bunu bilmiyorsunuzdur.

2- Blogspotlar filtre yemez lafı kesinlikle yanlış bunun onlarca örneği var kendim de günlük 30k ulaşan siteden de gördüm, 6 ay sonra gerkeli değişikliklerden sonra toparlanan oldu ve hala toparlanmayan da var.

3- Sıfır site açıp bekleyene kadar var olan siteden gelir sağlamak ve geliştirmek ya da bu siteyi linkleme için kullanmak da olabilir; burada alma nedeni alıcıyı bağlar kimseyi değil.

Yani yazış nedenim elbette satışı körüklemek ya da olumsuz görmek değil; ayrıca bu tarz sitelere olumsuz bakanlar olsa da en çok kazandıran siteler aslında. Yazılanlar ise deneyimler ve kişisel fikirlerdir ki zaten bu alıcıları bağlamaması lazım.