http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...0160015/detay/

Vf945 Perfect Rom v4 FİNAL EDİTİON

kendi roomunu beğenmediğim için değiştirdim şuanki room çok stabil fiyat sondur 200 tl telefonun kulaklığının bir tanesi çalışmamakta başka hiç bir kusuru yok. 1 yıl daha garantisi var.

kullanmakta olduğum room
-Rom 2.3.7 sürümüdür,cyanogenmod 7 yüklüdür
-Romda overlock desteği mevcut kernel vardır.(En stabil hali: Ayarlar / Cyanogen ayarları / Performans / İşlemci Ayarları / En yüksek frekans 691 Mhz)
-Adreno 200 ve Bravia engine güncellemeleri romda mevcuttur.
-Proximity sensör dahil olarak gelecektir
-Hafıza kartını okumayı hızlandırmaya yönelik fix eklidir.
-Varsayılan klavye olarak swiftkey gelecektir.
-Ücretli uygulamaları ücretsiz indirmek için kullanılan Blackmart uygulaması romda mevcuttur.
-Contact2sim pro uygulaması eklidir ( Telefondaki kişileri sime kopyalamaya yarar,TÜRKÇE çevirisi BANA aittir.)
-Orjinal kamera uygulamasında donmalar oluştuğu için Vignette uygulaması eklidir.
-Yumuşak titreşimler kapatılabiliyor.
-Çağrı ayarları dahil FULL TÜRKÇE
-Sistem teması olarak htc hd simgelerini kullandım.
-Yeni mesaj uygulaması buldum ve Türkçe'ye bizzat kendim çevirdim,roma dahil ettim (Bayılacaksınız)
-Açılış animasyonunu değiştirdim(Çok afili)
-Gözü yormayan çok hoş bir font ekledim
-Launcheri değiştirdim Holo Launcher'in son sürümünü ekledim.
-Bluetooth File Transfer uygulamasını roma dahil ettim(Bluetooth'da sorunları ortadan kaldırır)
-System App Remover'ı roma dahil ettim(İstemediğiniz sistem uygulamasını kaldırmaya yarar,Türkçe versiyonudur)
-Es File Explorer uygulamasının adını dosya yöneticisi yaparak varsayılan dosya yöneticisinin yerine koydum
-Quickpic Galeri uygulamasını Türkçe versiyonunu ekledim(galeri uygulamasında donma yaşayanlar için.
-Winamp'ı en verimli equalizer ayarlarını yaparak ekledim.