Güzel kardeşim; yazmayacaktım, ama birkaç naçizane öneride bulunayım. Burada yazılanlara saygı duymakla birlikte ben aksini öğütlüyorum sana: Kendini hemen başka maceralara atma. Yasın tut, üzülmekten alı koyma kendini. Ne demiş usta? Ayrılık da sevdaya dahil. Yaşadığın şeylerin ne denli güç olduğunu biliyorum. Ama kendini yas tutmaktan, üzülmekten alı koyma. Ne demek istediğimi, bunun neye yarayacağını zamanla anlarsın.
ah be usta ayni durumdayim benim biraz daha erken sürdü. Ben de yeni bir aşk buldum, unutabiliyor muyum? hayir ama hayatini mahvedicek biri olmasin o. kendine guven daha fazla zarar vermesini engelle. onu unutmak sana aci verir fakat unuttuktan sonra cok mutlu olucaksin emin ol
Benim de 3 yıllık ilişkim bitti ekim ayında, aynı şekilde hiç ayrılmayacağımızı falan düşünüyordum ben de. Ama oluyor işte bazen bir şeyler, çok üzme kendini. Biliyorum şimdi onsuz vakit geçirmek çok zor geliyor sana. Arkadaşlarınla vakit geçir, kendine meşkaleler bul. Zamanla unutursun.
Arkadaşlar benim bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı, hep doğru bi insanı beklemiştim şimdi pişmanmıyım bi yönden evet. Cunki onun elinin tuttum. O şimdi nerde, yanımda değil. Mesaj atıyorum aramıyo. O yapabiliyo sanırım bensiz, tabi bunu kesin olarak bilmiyorum ama. Hiç bi beni düşünmüyo ya, acı çekiyorum. Sınava giricem 1 ay sonra, ders çalışamadım herşeyimi mahfetti. Dışarı çıktığımda kendimi hiç bişeymiş gibi sanıyorum yani sıradan böyle çaresiz,üzgün nebileyim. Namaz kılıyorum, dualar ediyorum fakat yine onun eksikliğini yaşıyorum.
Ne yapmaya çalıştığını anlamadım, anlayamıyorum. Desteğe çok ihtiyacım var gerçekten. Bu zamana kadar hayatımda olumlu yönde bişey olmamıştı. Olumlu olacağından çok emin olduğum şey buydu.