Neden bu öfke anlamış değilim
4 yıl önce web ile ilgili bir makale yazmadığım için bu şekilde karşıma çıkılıyorsa sıkıntı
yok bende 7 yıldır bu işlerin içerisindeyim. R10 pazarına girip burada insanlara bişeyler satmaya çalışmadığım veya kendi reklamımı yapmaya gerek duymadığım için tanınmıyorum.
Şimdi burada ben konu ile doğrudan alakalı, semantik arama ve aramanın geleceği ile ilgili taaa 2009'da yazılmış bir makale paylaştım. Sanırım okumamışsınız. Okursanız konunun bununla alakalı olduğunu rahatlıkla anlayacaktınız.
Ayrıca
aynı makalenin İngilizcesi çok fazla konu ile ilgili kaynakta referans da gösterilmiştir.
Yani burada sizin web deneyiminiz sorgulanmıyor, sadece "Bakın taaa 4 sene önce bile bu konuda yazmışız, bakın kaynak var burada..." diyerek konuya bir katkıda bulunmak amacındaydım.
Bin yedi yüz seksen dokuz kere pişman oldum tabi!
Müdahil olmayacağım diyorum ama bunu birisi okusa ciddi sanacak, bilgi kirliliği var ortada.
Yoksa sizinle kimsenin şahsi ne problemi olabilir?
Bunca insan "hayır semantic seo o değil" diyor, siz ısrarla "benim dediğim doğru" diyorsunuz...
Forum demek bilgi paylaşmak demektir. Kimse yazmasın ya da karşıt görüş olmasın istiyorsanız kendi blogunuza yazarsınız. Burası r10! Burası bahsettiğiniz konunun en üst seviye profesyonelleri de dahil tüm sektörü içinde barındıran en büyük platform...