Neden bu öfke anlamış değilim

Ben sizin de konuya hakim olmadığınızı gözlemliyorum. Semantic Web ile Semantic SEO arasındaki farkı bence siz ayırt edemiyorsunuz. Bir konuya mesaj yazdığınızda dikkatlice okuyan takipçilerinizdendim. Bu konuda da haklı olduğunuzu düşünmek isteyerek tekrar kendi kendime yorumladım.
Ama gene kendi haklılığımı gördüm, Semantic SEO benim anlattığımdır. Yalan veya yanlış bir bilgi değildir, sadece anlatım dili olarak tarafımca zenginleştirilmiştir. Semantic Web konusuna çok fazla hakim olabilirsiniz, ama bu konuda bence bana güvenin. Büyük bir yanlış içerisindesiniz, saygılarımla.
4 yıl önce web ile ilgili bir makale yazmadığım için bu şekilde karşıma çıkılıyorsa sıkıntı yok bende 7 yıldır bu işlerin içerisindeyim. R10 pazarına girip burada insanlara bişeyler satmaya çalışmadığım veya kendi reklamımı yapmaya gerek duymadığım için tanınmıyorum.
Öfke falan yok. Sadece bilginin daha kolay anlaşılabilir olsun diye eksiltilmesine karşıyım. 2 gün önce offtopic te deplasmanda atılan gol 2 sayılır meselesi ile ilgili tartışma vardı. Düşük zekalılar kolay anlasın diye deplasmanda atılan gol 2 sayılır diye çevrilmiş kural Oysa kuralın bir şartı var, iki takımında eşit gol atması durumunda bu kural uygulanır. Oysa eksik bilgi yüzünden deplasmanda atılan her golün 2 gol olduğunu zannedenler var.
Sizin verdiğiniz bilgi de buna benziyor. 3 bot yok sistemde. Google'ın tek botu var. Semantik algoritma içeriğinin arama terimi üzerindeki güvenilirliğini ölçen bir bir alt sistem ve sıralama algoritmasının bir parçası. Terim üzerindeki güven katsayısı trustrank(domain yaşı, sitede kalma süresi, hemen çıkma orano, pr, index sayısı, backlink kalitesi vs..) ile semantik güvenilirliğin çarpanlanmış hali. Bu katsayı backlink ile işleme girer. Ve sıralama algoritması için o ara terimindeki sayfa puanı ortaya çıkar.
Semantik arama ile ilgili söylediğiniz üç bot dışında hiç bir bilgi yoktu yazınızda. Yazımın girişinde de söyledim. Neyi ne kadar bildiğinizi bilmiyorum. Belki gerçekten herkesten çok biliyorsunuz. Ama yazınızda bunu görmedik.